00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Ποιοι είναι οι στόχοι σου για τη νέα χρονιά;

Μήπως πιστεύεις ότι είναι τόσο πολλοί που ήδη έχεις αρχίσει να διαγράφεις κάποιους πριν καν ξεκινήσεις να δουλεύεις προς την υλοποίησή τους;

 

Η απάντηση είναι το πλάνο. Στο Masterclass

 "2023 Στόχοι,

1 Πλάνο για να τους πετύχεις"

θα μάθεις πως να κάνεις το πλάνο δράσης σου για να πετύχεις όλα όσα έχεις ονειρευτεί.

 

Η Τζιλ Δούκα, Master Certified Coach, ανήκει στους κορυφαίους 1740 coaches παγκοσμίως που κατέχουν αυτόν τον τίτλο. Το πλάνο δράσης που θα φτιάξεις μαζί της είναι ΣΙΓΟΥΡΟ πως θα πετύχει.

 

Extra Bonus: Θα μοιραστεί μαζί σου μοναδικά εργαλεία που ακολουθούν οι πιο πετυχημένοι άνθρωποι στον κόσμο.

 

Τι θα κερδίσεις : 

  1. Θα έχεις ένα ξεκάθαρο πλάνο δράσης για τη νέα χρονιά
  2. Θα μάθεις να κατακτάς έναν-έναν όλους του στόχους σου
  3. Θα πάρεις εργαλεία που θα σου εξασφαλίσουν χρόνο στην καθημερινότητά σου
  4. Θα μάθεις να ισορροπείς μεταξύ επαγγελματικής – προσωπικής ζωής
  5. Θα δεις πως είναι εύκολο να προσελκύσεις χρήματα, αρκεί να το επιλέξεις
  6. Θα ανακαλύψεις τα δυνατά σου σημεία και θα τα χρησιμοποιήσεις υπέρ σου

Ήρθε η ώρα να δράσεις! Κάνε το 2023 τη χρονιά των θετικών αλλαγών στη ζωή σου!

Γνώρισε τη Τζιλ Δούκα...

ΤΖΙΛ ΔΟΥΚΑ MBA,MCC


Η Τζιλ Δούκα είναι  Business & leadership coach διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach, βραβευμένη  business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι Διευθύντρια Σπουδών της Global Academy of Coaching της μοναδικής σχολής coaching με αγγλόφωνο και ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια η Τζιλ ανάπτυξε έντονο συγγραφικό έργο που τιμήθηκε από τους αναγνώστες με αποτέλεσμα και τα τρία βιβλία της «Αγάπη Τώρα», « Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα» να γίνουν Βest sellers.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος του Παγκόσμιου Οργανισμού Coaching (ICF), η Τζιλ ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σπουδάζοντας Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και αποκτώντας Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine. H ανήσυχη φύση της και η αγάπη για τους ανθρώπους, όμως, σύντομα την έφεραν στον πραγματικό της προορισμό, το life coaching.

Κατα τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής  διαδρομής συνεργάστηκε με εταιρείες-κολοσσούς, όπως Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και Iberdrola.

Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες ως Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπαιδεύτρια manager, όπου διαχειρίστηκε πάνω από  3.000 ανθρώπους.

Το 2016 δημιούργησε την Global Academy of Coaching. Είναι η μοναδική σχολή coaching με αγγλόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η Global Academy of Coaching είναι μια σχολή ανώτερων σπουδών και  η Τζιλ χαρίζει σημαντικό μέρος της ενέργειάς της, καθοδηγώντας τους αποφοίτους της ώστε να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας παράλληλα το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους.

Με σημαντικές εμφανίσεις στα διεθνή αλλά και ελληνοκυπριακά μέσα, η Τζιλ, εκτός των άλλων, αρθρογραφεί σε δημοφιλή περιοδικά και εφημερίδες, όπως Forbes, The Times of India, Huffington Post, cocyvibe.gr κ.α. Ο διεθνής τύπος την αναγνωρίζει ως εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της και σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Μαθήτρια του «θρύλου» της σύγχρονης αυτοβελτίωσης Jack Canfield, κλήθηκε πολλές φορές ως επίσημη ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια ηγεσίας και corporate workshops σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Κορυφαία στιγμή, αναμφίβολα, η συγκλονιστική ομιλία της στο TedX India γεγονός που πιστοποίησε την Διεθνής της αναγνώριση.