Θέλεις να νιώσεις αυτοπεποίθηση 

και να διώξεις το άγχος; 

 

Πάρε το δώρο σου εδώ! 

 

Οι θετικές σου καταφάσεις 

 

Γεια σου είμαι η Τζιλ Δούκα Master Coach, 

3 φορές #1 bestselling συγγραφέας και 2x TEDx ομιλήτρια.

 

Είμαι ενθουσιασμένη που μοιράζομαι μαζί σου αυτό το ΔΩΡΕΑΝ bonus!

Θα κάνουμε μαζί τις καθημερινές σου καταφάσεις. 

Οι καταφάσεις είναι ισχυρές φράσεις που μέσω της επανάληψης τις αναπτύσσουμε στο υποσυνείδητό μας.

Σου προτείνω να τις ακούς πριν σηκωθείς από το κρεβάτι σου το πρωί, ή πριν κοιμηθείς.

Καθημερινές Καταφάσεις
με την Τζιλ Δούκα
5:46
 
Κατέβασε ΔΩΡΕΑΝ το αρχείο ήχου

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να πετύχεις τους στόχους σου;

ΝΑΙ ΘΕΛΩ

Σχετικά με την coach σου Τζιλ Δούκα...

Τζιλ Δούκα MBA,MCC

Η Τζιλ Δούκα είναι  Business & leadership coach διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach, βραβευμένη  business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι Διευθύντρια Σπουδών της Global Academy of Coaching της μοναδικής σχολής coaching με αγγλόφωνο και ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια η Τζιλ ανάπτυξε έντονο συγγραφικό έργο που τιμήθηκε από τους αναγνώστες με αποτέλεσμα και τα τρία βιβλία της «Αγάπη Τώρα», « Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα» να γίνουν Βest sellers.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος του Παγκόσμιου Οργανισμού Coaching (ICF), η Τζιλ ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σπουδάζοντας Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και αποκτώντας Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine. H ανήσυχη φύση της και η αγάπη για τους ανθρώπους, όμως, σύντομα την έφεραν στον πραγματικό της προορισμό, το life coaching.

Κατα τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής  διαδρομής συνεργάστηκε με εταιρείες-κολοσσούς, όπως Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και Iberdrola.

Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες ως Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπαιδεύτρια manager, όπου διαχειρίστηκε πάνω από  3.000 ανθρώπους.

Το 2016 δημιούργησε την Global Academy of Coaching. Είναι η μοναδική σχολή coaching με αγγλόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η Global Academy of Coaching είναι μια σχολή ανώτερων σπουδών και  η Τζιλ χαρίζει σημαντικό μέρος της ενέργειάς της, καθοδηγώντας τους αποφοίτους της ώστε να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας παράλληλα το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους.

Με σημαντικές εμφανίσεις στα διεθνή αλλά και ελληνοκυπριακά μέσα, η Τζιλ, εκτός των άλλων, αρθρογραφεί σε δημοφιλή περιοδικά και εφημερίδες, όπως Forbes, The Times of India, Huffington Post, cocyvibe.gr κ.α. Ο διεθνής τύπος την αναγνωρίζει ως εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της και σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Μαθήτρια του «θρύλου» της σύγχρονης αυτοβελτίωσης Jack Canfield, κλήθηκε πολλές φορές ως επίσημη ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια ηγεσίας και corporate workshops σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Κορυφαία στιγμή, αναμφίβολα, η συγκλονιστική ομιλία της στο TedX India γεγονός που πιστοποίησε την Διεθνής της αναγνώριση.

Karen Tsantila

Life Coach, Ιδιοκτήτρια καταστήματος franchise 

''Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μου με την Τζιλ Δούκα MCC και των σπουδών μου στο Global Academy of Coaching, για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι έχω τα πάντα στη θέση τους και έχω βρει την ισορροπία μου, αν και αυτή είναι μια από τις πιο γεμάτες περιόδους της ζωής μου.Βρίσκω λύσεις σε κάθε πρόκληση.Εργάζομαι πλέον με ό,τι αρνητικές εμπειρίες ή συναισθήματα και βρίσκω ευγνωμοσύνη σε κάθε κατάσταση.Ήμουν θετικός άνθρωπος γενικά, αλλά τώρα έχω φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο.Έχω αναβαθμίσει τη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Από το χάος, έχω πλέον προσωπικό χρόνο και επικοινωνώ υγιή όρια. Ζω τις μέρες μου ευτυχισμένα και αυτό είναι καταπληκτικό. Χτίζω την coaching επιχείρηση μου ακόμη πριν αποφοιτήσω. Είμαι ευγνώμων."

Εύη Πέτσιου

Personal Development Coach Business:Well-being Director

''Δουλεύοντας με την Τζιλ Δούκα MCC και μέσα από τις σπουδές μου στην Global Academy of Coaching, πιστοποιημένο οργανισμό του ICF , κατάλαβα την αξία του coaching σαν πρακτική η οποία σε ενδυναμώνει ώστε να αναλάβεις δράση. Σταμάτησα να ασχολούμαι με το παρελθόν, και άλλαξα την προτεραιότητα στο που διοχετεύω την ενέργεια, τον χρόνο μου στο τώρα και στο μέλλον. Πλέον όλα τα πράγματα γίνονται πιο γρήγορα και έχω ξεκινήσει να αναπτύσσω το όραμα μου ,την δικιά μου coaching & consultation επιχείρηση με προσανατολισμό στην αυτοβελτίωση τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο."

Αλεξάνδρα Χοροζίδου

Personal Coach για Γυναίκες και Μητέρες

"Δουλεύοντας με την Τζιλ Δούκα MCC σε μια μόνο συνεδρία έδιωξα τους φόβους μου, ένιωσα εμπιστοσύνη στον εαυτό μου, δύναμη και πίστη ότι θα πετύχω τον στόχο που θέσαμε. Νιώθω ασφαλής και αυτάρκης. Ανυπομονώ για τα επόμενα!"

Τόνια Χριστοφορίδη

Life Coach

"Πριν από την συνεδρία μου με την Τζιλ Δούκα MCC, ένιωθα τύψεις και έκανα δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές μου. Τώρα βρήκα την στρατηγική για να με αγαπάω και να με αποδέχομαι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όλα είναι καλά, νιώθω ενδυνάμωση και πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ευχαριστώ!"

Ειρήνη Καλουτά

MBA Business Developer & Leadership Coach CPC Global Academy of Coaching Graduate

"Σε 8 λεπτά coaching πήρα ενέργεια, γνώση, ένα ξεκάθαρο πλάνο για να προχωρήσω και την αυτοπεποίθηση να το κάνω. Τζιλ είσαι καταπληκτική, σε ευχαριστώ! "

Βασιλική Τσακίρη

Life Coach

"Πριν απο την συνεδρία μου με την Τζιλ Δούκα MCC, είχαν συμβεί πολλές κλωστιές απο το σύμπαν όπως λέμε. Μέσα απο την συνεδρία, έβγαλα ένα πλάνο για το τι ακριβώς θέλω και πως θα το αποκτήσω. Νιώθω ικανοποίηση, ότι θα πετύχω και είμαι ήρεμη. Τώρα είναι η ευκαιρία μου και το Κάνω!"

ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ

Partnered With:

As Seen in: