Ask Jill Anything

- Δωρεάν Masterclass                                             

 

Έχεις την ευκαιρία να ρωτήσεις την Τζιλ Δούκα MCC για οτιδήποτε θέλεις που αφορά τις σπουδές στην Global Academy of Coaching!

Στην Global Academy of Coaching εκπαιδεύονται άνθρωποι που θέλουν να πάνε την ζωή τους στο επόμενο επίπεδο και γίνονται πιστοποιημένοι coaches από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching.

 Με μεγάλη χαρά σε καλούμε στο bonus Ask Jill Anything Masterclass που θα γίνει την Παρασκευή 12 Απριλίου στις 08:00-08:30 το πρωί!

Έχεις την ευκαιρία να ρωτήσεις την Τζιλ Δούκα MCC για οτιδήποτε θέλεις.

 
Οι θέσεις είναι περιορισμένες για αυτό κλείσε τη θέση σου τώρα!

 

ΤΖΙΛ ΔΟΥΚΑ MBA,MCC


Η Τζιλ Δούκα είναι  Business & leadership coach διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ως Master Certified Coach (ΜCC) και ανήκει στο 4% των coaches παγκοσμίως.

Είναι η πρώτη Ελληνίδα επίσημο μέλος του Forbes Coaches Council, διακεκριμένη mentor coach, βραβευμένη  business mentor από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

Είναι Διευθύντρια Σπουδών της Global Academy of Coaching της μοναδικής σχολής coaching με αγγλόφωνο και ελληνόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια η Τζιλ ανάπτυξε έντονο συγγραφικό έργο που τιμήθηκε από τους αναγνώστες με αποτέλεσμα και τα τρία βιβλία της «Αγάπη Τώρα», « Ευ Ζην Τώρα» και «Ξαφνικά Τώρα» να γίνουν Βest sellers.

Κάτοχος ΜΒΑ από το ALBA Graduate Business School και απόφοιτος του Παγκόσμιου Οργανισμού Coaching (ICF), η Τζιλ ξεκίνησε την επαγγελματική της σταδιοδρομία σπουδάζοντας Διοίκηση Ανθρωπίνου Δυναμικού στο Πανεπιστήμιο του Cornell και αποκτώντας Masters στη Διαχείριση Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Πολιτικών Επιστημών από το Université Paris Dauphine. H ανήσυχη φύση της και η αγάπη για τους ανθρώπους, όμως, σύντομα την έφεραν στον πραγματικό της προορισμό, το life coaching.

Κατα τη διάρκεια της μακρόχρονης επαγγελματικής  διαδρομής συνεργάστηκε με εταιρείες-κολοσσούς, όπως Microsoft, Τράπεζα Πειραιώς, Kraft και Iberdrola.

Έχει εργαστεί σε 2 Ολυμπιακούς Αγώνες ως Διευθύντρια Ανθρωπίνου Δυναμικού και εκπαιδεύτρια manager, όπου διαχειρίστηκε πάνω από  3.000 ανθρώπους.

Το 2016 δημιούργησε την Global Academy of Coaching. Είναι η μοναδική σχολή coaching με αγγλόφωνο online πρόγραμμα σπουδών πιστοποιημένο από τον παγκόσμιο οργανισμό coaching (ICF) σε Ελλάδα και Κύπρο. 

Η Global Academy of Coaching είναι μια σχολή ανώτερων σπουδών και  η Τζιλ χαρίζει σημαντικό μέρος της ενέργειάς της, καθοδηγώντας τους αποφοίτους της ώστε να γίνουν πετυχημένοι coaches και ηγετικές φιγούρες στον τομέα τους, αλλά και να δημιουργήσουν (και να διατηρήσουν) ισορροπημένες, υγιείς και μακροχρόνιες σχέσεις ζωής, ξεκλειδώνοντας παράλληλα το πραγματικό φάσμα των δυνατοτήτων τους, τις δεξιότητες και ικανότητές τους.

Με σημαντικές εμφανίσεις στα διεθνή αλλά και ελληνοκυπριακά μέσα, η Τζιλ, εκτός των άλλων, αρθρογραφεί σε δημοφιλή περιοδικά και εφημερίδες, όπως Forbes, The Times of India, Huffington Post, cocyvibe.gr κ.α. Ο διεθνής τύπος την αναγνωρίζει ως εξέχουσα προσωπικότητα στο χώρο της αυτοβελτίωσης και του coaching, ενώ κάνει αισθητή την παρουσία της και σε φιλανθρωπικές ενέργειες ανά τον κόσμο.

Μαθήτρια του «θρύλου» της σύγχρονης αυτοβελτίωσης Jack Canfield, κλήθηκε πολλές φορές ως επίσημη ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια ηγεσίας και corporate workshops σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία.

Κορυφαία στιγμή, αναμφίβολα, η συγκλονιστική ομιλία της στο TedX India γεγονός που πιστοποίησε την Διεθνής της αναγνώριση.