Έλα μαζί μας σε μια εμπειρία μεταμόρφωσης!

 

To Πλάνο: Πώς να Δημιουργήσεις Αρμονία,  Μοναδικές Σχέσεις και Αφθονία με το Life Coaching

 

Ξεκλείδωσε τα μυστικά για να πολλαπλασιάσεις την επιτυχία, τις σχέσεις και τον πλούτο με την κορυφαία Master Certified Coach, Τζιλ Δούκα MBA MCC στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Coaching!

 

ΠΟΥ:
Mediterranean Palace,
Σαλαμίνος 3 & Καρατάσου, Θεσσαλονικη

 

ΠΟΤΕ:
Τετάρτη 15 Μαϊου στις 17:30-20:00

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Είσαι έτοιμος να ζήσεις ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή σου;

Δήλωσε τώρα συμμετοχή σε ένα αποκλειστικό workshop με την Τζιλ Δούκα, μία από τις κορυφαίες coaches στο 4% παγκοσμίως. Ανακάλυψε πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τη δύναμη του life coaching για να επιτύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Τι Θα Κερδίσεις:

  • Έμπνευση: Αναζωογόνησε το πάθος και το κίνητρο για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.
  • Ξεκαθάρισμα: Απόκτησε ένα σαφές σχέδιο για να αναβαθμίσεις τη ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο.
  • Εργαλεία: Μάθε πρακτικά εργαλεία και στρατηγικές που μπορείς να τις εφαρμόσεις αμέσως.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γιατί να Συμμετέχεις;

  • Το life coaching δεν είναι μόνο για κάποιους - είναι για όλους όσους αναζητούν μια ζωή γεμάτη με νόημα και ικανοποίηση.
  • Αυτό το workshop σχεδιάστηκε για να σε εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την αφθονία, τις σχέσεις και την αρμονία που επιθυμείς.
  • Γίνε μέλος μιας κοινότητας που πιστεύει στη μεταμόρφωση και την ανάπτυξη. Κλείσε τώρα τη θέση σου στην early bird τιμή προσφοράς!

 

 

 Το Workshop θα προλογίσει
η διακεκριμένη δημοσιογράφος
Χριστίνα Κανατάκη!

 

 

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Είσαι έτοιμος για μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου;

Μην χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία να πας τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο!

Κράτησε τη θέση σου τώρα στην early bird τιμή των €20.

(Τιμή στην είσοδο €50)

Με τη συμμετοχή σου στο Workshop θα λάβεις υπογεγραμμένο βιβλίο της Τζιλ Δούκα.

Κατά την διάρκεια του workshop θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις 1:1 coaching με πιστοποιημένο coach της Global Academy of Coaching.

 

 
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Είπαν για την εμπειρία τους......

Κερκύρα Γουδεβένου

Επιχειρηματίας

"Μέσα σε 1 μήνα με Το Πλάνο, πέτυχα τον στόχο μου κάτι που δεν το περίμενα! Εστίασα στα δυνατά μου σημεία, στάθηκα στα πόδια μου, απελευθέρωσα τις ενοχές, βρήκα και αναγνώρισα την δική μου αξία. Με το πρόγραμμα των 4 εβδομάδων, γλύτωσα 2 χρόνια από την ζωή μου, και δεν μπορώ να υπολογίσω το ψυχικό κόστος. Νιώθω ηρεμία και ενδυνάμωση. Μην το σκέφτεσαι, κάνε Το Πλάνο, Τώρα!" 

Μαρία Κοκκώνη

Management Consultant, Executive Coach

"Eίδα εσωτερική αλλαγή, επίγνωση, είδα εναλλακτικές λύσεις που δεν είχα σκεφτεί!"

Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου

"Έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και ήδη ξεκίνησα να ετοιμάζω το επαγγελματικό profile μου."

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Γνώρισε τους Ομιλητές...

Τζιλ Δούκα
MBA MCC


Η Τζιλ Δούκα, MBA, MCC είναι Master Certified Coach διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching στο 4% των coaches παγκοσμίως, Διεθνής Bestselling Συγγραφέας του Create Love, bestselling συγγραφέας των How to Create Your Life, Suddenly Now και Woman Now, Business Mentor βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και  ιδρύτρια της Global Academy of Coaching.
 
Είναι Ελληνοκαναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία. Θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες coaches από τον Τύπο και είναι μια από τις πρώτες Ευρωπαίες που προσκλήθηκαν να μιλήσουν σε εκδήλωση TEDx στην Ασία και την Ευρώπη την ίδια χρονιά.
 
Είναι η ιδρύτρια της Global Academy of Coaching, η οποία είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη ατόμων ώστε να γίνουν coaches που υποστηρίζουν τους πελάτες τους να αναπτυχθούν ενώ ταυτόχρονα υπηρετούν ως κορυφαίοι ηγέτες την κοινότητά τους. Είναι κάτοχος MBA από το ALBA και είναι απόφοιτος της International Coach Academy.
 
Έχει σπουδάσει Ανθρώπινο Δυναμικό στο Πανεπιστήμιο Cornell και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Πολιτιστική Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες από το Université Paris Dauphine. Σπούδασε Σύγχρονο Χορό και Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στη Νέα Υόρκη. Η Jill είναι μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και ιδρυτικό μέλος του European Evolutionary Business Council. Είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Coaching.
 
Η Τζιλ Δούκα επιλέχθηκε και βραβεύτηκε ως μέντορας στο δίκτυο European Business Mentors. Είναι ενεργή φιλάνθρωπος.

Παναγιώτα Χάμουργκα 


Ονομάζομαι Παναγιώτα Χαμουργκα και είμαι Thrive Coach στην Global Academy of coaching με ειδικότητα life and relationship coach. Έχω σπουδάσει Bsc in psychology και Msc in psychology of education στο Λονδίνο.

Είμαι μητέρα τριών παιδιών και εργάζομαι σε μία δομή φροντίδας ηλικιωμένων ως προϊσταμένη. Πάντα με ενδιέφερε ο άνθρωπος και στόχος μου ήταν να βοηθάω τους ανθρώπους να βελτιώσουν τη ζωή τους.Το Life coaching ήρθε στη ζωή μου σε μία περίοδο κρίσης,εκεί που έλεγες δεν πάει άλλο.

Το Life coaching με βοήθησε να βελτιώσω τη δική μου ζωή και σήμερα στα 44 μου νιώθω πιο υγιής πιο fit και με περισσότερη όρεξη για ζωή παρά ποτέ. Τα επαγγελματικά μου βελτιώθηκαν το ίδιο και οι σχέσεις μου. Στόχος μου είναι να υποστηρίξω γυναίκες να ενδυναμωθούν, να πιστέψουν στον εαυτό τους και να ζήσουν τη ζωή τους στο 100%.

Είμαι εδώ για να σε υποστηρίξω να σχεδιάσεις τη ζωή που θέλεις και να επιτύχεις τους στόχους σου σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο.

Να πας από το σημείο που βρίσκεσαι εκεί που θέλεις να είσαι.

Μαρία Κοκκώνη 
BSc, MBA, MSc


Η Μαρία Κοκκώνη είναι Executive Coach πιστοποιημένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό ICF και Σύμβουλος Διοίκησης & Ηγεσίας. Εργάζεται ως εξωτερικός συνεργάτης με Ηγέτες, Επιχειρήσεις και απλούς ανθρώπους σε θέματα ανάπτυξης, διοργανώνει σεμινάρια εντός και εκτός οργανισμών, συμμετέχει σε ακαδημαϊκές μελέτες και και συντάσσει άρθρα στο blog της και στο διαδίκτυο. Η Μαρία έχει έμφυτη την τάση της προσφοράς στους ανθρώπους και τη μοναδική ικανότητα να μπορεί να επεξεργάζεται και να συνδέει δεδομένα με σκοπό να δημιουργεί εξατομικευμένες βέλτιστες λύσεις για κάθε πρόβλημα.  Οι βασικές της σπουδές ολοκληρώθηκαν το 2008 στην «Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων» στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Το 2023 εγγράφηκε στο πρόγραμμα «Life Coaching και Ηγεσία» της Global Academy of Coaching, με ειδίκευση στο Business Coaching και πιστοποιήθηκε από τον ICF. Για πάνω από 15 χρόνια, η Μαρία εργάστηκε σε μεγάλες εταιρίες της Θεσσαλίας σε οικονομικά τμήματα σε θέσεις λογιστηρίου. Παράλληλα με την επίσημη εργασία της, η Μαρία υποστήριζε ανθρώπους σε θέσεις Διοίκησης και Ηγεσίας αλλά και Ηγετικές προσωπικότητες να αντιμετωπίσουν τις καθημερινές προκλήσεις και να επιτύχουν τους πιο μεγαλεπήβολους στόχους τους. Συνεργάστηκε με Προϊσταμένους και Διευθυντές του δημοσίου, καθοδήγησε πρωταθλητές και υποστήριξε ανθρώπους σε νέα εγχειρήματα. Το 2024 άνοιξε το δικό της γραφείο στο κέντρο της Λάρισας με σκοπό να υποστηρίζει επίσημα πλέον νομικά και φυσικά πρόσωπα να αναπτύσσονται και να αγγίζουν τους στόχους που έχουν ονειρευτεί. Ως expert στη Διοίκηση και τα Οικονομικά εργάζεται με εταιρίες, Συνεταιρισμούς, ΜΚΟ και ηγετικά στελέχη αυτών που επιθυμούν να κάνουν βήματα προς την επιτυχία!

Μαριάμ Τζάμπερ


Η Μαριάμ Τζάμπερ είναι Thrive Coach της Global Academy of Coaching και High Performance Certified Life Coach, με όραμα την ολιστική προσέγγιση της συμμετοχής και επιτυχίας στον αθλητισμό.

Αριστούχος απόφοιτη της Σχολής Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού του Α.Π.Θ. και με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας στην άσκηση, το χορό και την εκπαίδευση, συμπεριλαμβανομένων δύο μεταπτυχιακών τίτλων σπουδών και πολλαπλών επιπρόσθετων πτυχίων, επιμορφώσεων και ειδικεύσεων, ιδρύει το In ReTurn project.

Το In ReTurn project είναι ένα καινοτόμο και πρωτοποριακό σύστημα, που εισάγει για πρώτη φορά στην Ελλάδα το Life Coaching στον αθλητικό χώρο. Η Μαριάμ είναι αφοσιωμένη στο να βοηθήσει αθλητές και προπονητές να ξεκλειδώσουν το πλήρες δυναμικό τους και να επιτύχουν τους προσωπικούς και επαγγελματικούς τους στόχους. Με έμφαση στην προσωπική ανάπτυξη, παρέχει, υψηλής ποιότητας, εξατομικευμένη καθοδήγηση και υποστήριξη για να βοηθήσει, όσους θέτουν υψηλούς στόχους, να ξεπεράσουν τα εμπόδια, να αποκτήσουν σαφήνεια και να λάβουν δράση για να κάνουν θετικές αλλαγές στη ζωή τους. Εξειδικεύεται στο Life Coaching τόσο σε ατομικό όσο και ομαδικό επίπεδο, καλλιεργώντας την αυτοπεποίθηση, την αυτογνωσία και προάγοντας ψυχικές και συναισθηματικές δεξιότητες, απαραίτητες για κάθε επιτυχία, τόσο στον αθλητισμό, όσο και στη ζωή.

Σοφία Ιωάννου


H Σοφία Ιωάννου είναι Life Coach, Παιδαγωγός Προσχολικής Αγωγής και Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων.

Εργάζεται στη Δημόσια Εκπαίδευση και παράλληλα εκπαιδεύει ενήλικες και είναι εισηγήτρια σεμιναρίων σε θέματα Προσωπικής Ανάπτυξης και Αυτοβελτίωσης.

Όραμά της είναι να εισάγει το coaching στην εκπαίδευση, ξεκινώντας από την προσχολική ηλικία. Μετά από 4 χρόνια πιλοτικής εφαρμογής, εργαλείων και μοντέλων coaching,έχει δημιουργήσει το δικό της μοντέλο και   έχει τα πρώτα απτά  αποτελέσματα προς αυτή την κατεύθυνση.

Η Σοφία έχει έμφυτη την τάση, να παρακινεί και να ενδυναμώνει  ανθρώπους, να ανακαλύπτουν τα ταλέντα τους και να απελευθερώνουν το δυναμικό τους, ζώντας μια ζωή με νόημα και αυθεντικότητα.

Οι βασικές της σπουδές της Σοφίας ξεκίνησαν το 1993 στο Παιδαγωγικό Τμήμα του Εθνικού &Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Συνεχίστηκαν το 2008 με διετή μετεκπαίδευση στην Ειδική Αγωγή στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.

Το 2020 πιστοποιήθηκε στην Θετική Ψυχολογία  από το Πάντειον Πανεπιστήμιο Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών.

Το 2021 πιστοποιήθηκε στο Life Coaching από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής

To 2023 εγγράφηκε στο πρόγραμμα Life Coaching  & Ηγεσία της Global Academy of Coaching με ειδίκευση στο Relationship Coaching.

Η Σοφία εδώ και 24 χρόνια έχει ενεργή παρουσία  στην Εκπαίδευση, τα τελευταία  ως Προϊσταμένης Σχολικής μονάδας στην Προσχολική Αγωγή.

Έχει δουλέψει στα ΚΕΔΑΣΣΥ,(Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης) στις διαγνώσεις για παιδιά με μαθησιακές δυσκολίες.

Έχει συνεργαστεί με την Montessori  Educare σε σεμινάρια Life Coaching και Συμβουλευτικής σε γονείς.

Έχει δουλέψει σε Ελληνικό και σε Γερμανικό  σχολείο στην Γερμανία  ως Εκπαιδευτικός και ως Συντονίστρια Επικοινωνίας μεταξύ Γερμανών Εκπαιδευτικών και Ελλήνων γονέων.

 

Μαρία Συμεωνίδου


Η Μαρία Συμεωνίδου κατάγεται από την Θεσσαλονίκη. Από μικρή βρέθηκε στον χώρο του αθλητισμού καθώς ήταν αθλήτρια κολύμβησης για πάνω από 11 χρόνια, σπούδασε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στη Σχολή Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (BSc).
Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος που αφορά στην Αθλητική Απόδοση και Υγεία για Όλους (MSc) & εισηγήτρια/ εκπαιδεύτρια τα τελευταια 10 χρόνια σε ιδιωτική σχολή που εξειδικεύεται στον χώρο του Fitness. (Personal Trainer EQFL4
Pilates, Yoga & Aerial Yoga Teacher
Corrective Exercise Specialist)

Σπουδάζει στην GLOBAL ACADEMY OF COACHING ώστε σε λίγους μήνες να πιστοποιηθεί από τον ICF ως εγκεκριμένη Life Coach.

Η αγάπη για την δουλειά της και την υπέροχη οικογένειά της, την καθορίζουν σε κάθε της βήμα.

Το όραμά της είναι μέσα από τις γνώσεις και την εμπειρία της στον χώρο της σωματικής άσκησης και παράλληλα από την εξέλιξη της στον δρόμο της αυτοβελτίωσης τα τελευταία 8 χρόνια, να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν χάσει τα κίνητρα και τη θέλησή τους, ώστε ν' αποκτήσουν έναν οργανωμένο, υγιή τρόπο ζωής, γεμάτο βλέψεις και στόχους βελτίωσης και μια μοναδική σχέση με τον εαυτό τους και κατ' επέκταση με τους γύρω τους. Πιστεύει πως όταν ένας άνθρωπος έχει την ΠΡΟΘΕΣΗ για αλλαγή και εξέλιξη, μπορεί ν' αλλάξει ολόκληρη την ζωή του και να κατακτήσει ιδανικές σχέσεις ζωής, υγεία και αφθονία!

Κατερίνα Πετρίδου


 Η Κατερίνα Πετρίδου είναι απόφοιτη της Global Academy of Coaching και πιστοποιημένη Life Coach από τον ICF

Το 2009 αποφοίτησε από την Στρατιωτική Σχολή Μονίμων Υπαξιωματικών και μέχρι σήμερα υπηρετεί στις τάξεις του Ελληνικού Στρατού, έχοντας στελεχώσει διοικητικές θέσεις και τμήματα μέριμνας και εκπαίδευσης προσωπικού.

Ο πιο σπουδαίος ρόλος της, αυτός της μητρότητας, αποτέλεσε την αφορμή να ξεκινήσει το ταξίδι της προσωπικής της ανάπτυξης, το ταξίδι προς την ανακάλυψη της δικιάς της αλήθειας.

Σήμερα αποστολή της είναι να προσφέρει αυτό το δώρο της αλήθειας σε παιδιά και ενήλικες που ονειρεύονται έναν καλύτερο κόσμο.

Ως Kids and Parenting Life Coach, υποστηρίζει παιδιά, εφήβους και ενήλικες

✓ Να αναγνωρίζουν την αξία τους και να πιστεύουν στον εαυτό του

✓ Να αποδέχονται τα συναισθήματα του, να τα αγκαλιάζουν και να τα διαχειρίζονται

✓ Να κάνουν όνειρα,να έχουν στόχους και να τους πραγματοποιούν.

✓ Να διαχειρίζονται τυχόν συγκρούσεις που δημιουργούνται μεταξύ τους

✓ Να ενδυναμώνουν σωματικά,ψυχικά και πνευματικά

✓ Να δημιουργήσουν ουσιαστική, αληθινή και δυνατή σύνδεση γονέα-παιδιου

Και όλα αυτά με εργαλεία την καλοσύνη, την ενσυναίσθηση και την αγαπη

Partnered with:

As Seen in:

Πίσω στη Global Academy of Coaching