Έλα μαζί μας σε μια εμπειρία μεταμόρφωσης!

 

To Πλάνο: Πώς να Δημιουργήσεις Αρμονία,  Μοναδικές Σχέσεις και Αφθονία με το Life Coaching

 

Ξεκλείδωσε τα μυστικά για να πολλαπλασιάσεις την επιτυχία, τις σχέσεις και τον πλούτο με την κορυφαία Master Certified Coach, Τζιλ Δούκα MBA MCC στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εβδομάδας Coaching!

ΠΟΥ:
St.Raphael Resort & Marina, Limassol

ΠΟΤΕ:
Σάββατο 11 Μαϊου στις 16:00-20:00

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

00

DAYS

00

HOURS

00

MINS

00

SECS

Είσαι έτοιμος να ζήσεις ένα γεγονός που θα αλλάξει τη ζωή σου;

 

Δήλωσε τώρα συμμετοχή σε ένα αποκλειστικό workshop με την Τζιλ Δούκα, μία από τις κορυφαίες coaches στο 4% παγκοσμίως. Ανακάλυψε πώς μπορείς να αξιοποιήσεις τη δύναμη του life coaching για να επιτύχεις εκπληκτικά αποτελέσματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Τι Θα Κερδίσεις:

  • Έμπνευση: Αναζωογόνησε το πάθος και το κίνητρο για να ακολουθήσεις τα όνειρά σου.
  • Ξεκαθάρισμα: Απόκτησε ένα σαφές σχέδιο για να αναβαθμίσεις τη ζωή σου σε ένα νέο επίπεδο.
  • Εργαλεία: Μάθε πρακτικά εργαλεία και στρατηγικές που μπορείς να τις εφαρμόσεις αμέσως.
ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Γιατί να Συμμετέχεις;

  • Το life coaching δεν είναι μόνο για κάποιους - είναι για όλους όσους αναζητούν μια ζωή γεμάτη με νόημα και ικανοποίηση.
  • Αυτό το workshop σχεδιάστηκε για να σε εξοπλίσει με τις γνώσεις και τις δεξιότητες που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις την αφθονία, τις σχέσεις και την αρμονία που επιθυμείς.
  • Γίνε μέλος μιας κοινότητας που πιστεύει στη μεταμόρφωση και την ανάπτυξη. Κλείσε τώρα τη θέση σου στην early bird τιμή προσφοράς!

Οι θέσεις είναι περιορισμένες!

Είσαι έτοιμος για μια εμπειρία που θα αλλάξει τη ζωή σου;

Μην χάσεις αυτή τη μοναδική ευκαιρία να πας τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο!

Κράτησε τη θέση σου τώρα στην early bird τιμή των €20.

(Τιμή στην είσοδο €50)

Με τη συμμετοχή σου στο Workshop θα λάβεις υπογεγραμμένο βιβλίο της Τζιλ Δούκα.

Κατά την διάρκεια του workshop θα έχεις τη δυνατότητα να κάνεις 1:1 coaching με πιστοποιημένο coach της Global Academy of Coaching.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Είπαν για Το Πλάνο......

Κερκύρα Γουδεβένου

Επιχειρηματίας

"Μέσα σε 1 μήνα με Το Πλάνο, πέτυχα τον στόχο μου κάτι που δεν το περίμενα! Εστίασα στα δυνατά μου σημεία, στάθηκα στα πόδια μου, απελευθέρωσα τις ενοχές, βρήκα και αναγνώρισα την δική μου αξία. Με το πρόγραμμα των 4 εβδομάδων, γλύτωσα 2 χρόνια από την ζωή μου, και δεν μπορώ να υπολογίσω το ψυχικό κόστος. Νιώθω ηρεμία και ενδυνάμωση. Μην το σκέφτεσαι, κάνε Το Πλάνο, Τώρα!" 

Μαρία Κοκκώνη

Management Consultant, Executive Coach

"Eίδα εσωτερική αλλαγή, επίγνωση, είδα εναλλακτικές λύσεις που δεν είχα σκεφτεί!"

Κωνσταντίνα Καλογεροπούλου

"Έχω αποκτήσει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, και ήδη ξεκίνησα να ετοιμάζω το επαγγελματικό profile μου."

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ ΣΟΥ

Γνώρισε τους Ομιλητές...

Τζιλ Δούκα
MBA MCC


Η Τζιλ Δούκα, MBA, MCC είναι Master Certified Coach διαπιστευμένη από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching στο 4% των coaches παγκοσμίως, Διεθνής Bestselling Συγγραφέας του Create Love, bestselling συγγραφέας των How to Create Your Life, Suddenly Now και Woman Now, Business Mentor βραβευμένη από την Ευρωπαϊκή Ένωση και  ιδρύτρια της Global Academy of Coaching.
 
Είναι Ελληνοκαναδή και έχει εκπαιδεύσει, κάνει coaching και mentoring σε χιλιάδες άτομα στην Ευρώπη, τις ΗΠΑ και την Ασία. Θεωρείται μια από τις πιο καταξιωμένες coaches από τον Τύπο και είναι μια από τις πρώτες Ευρωπαίες που προσκλήθηκαν να μιλήσουν σε εκδήλωση TEDx στην Ασία και την Ευρώπη την ίδια χρονιά.
 
Είναι η ιδρύτρια της Global Academy of Coaching, η οποία είναι αφοσιωμένη στην υποστήριξη ατόμων ώστε να γίνουν coaches που υποστηρίζουν τους πελάτες τους να αναπτυχθούν ενώ ταυτόχρονα υπηρετούν ως κορυφαίοι ηγέτες την κοινότητά τους. Είναι κάτοχος MBA από το ALBA και είναι απόφοιτος της International Coach Academy.
 
Έχει σπουδάσει Ανθρώπινο Δυναμικό στο Πανεπιστήμιο Cornell και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στη Πολιτιστική Διοίκηση και τις Πολιτικές Επιστήμες από το Université Paris Dauphine. Σπούδασε Σύγχρονο Χορό και Χορογραφία στο Merce Cunningham Foundation στη Νέα Υόρκη. Η Jill είναι μέλος του Hellenic Coaching Association, μέλος του European Business Mentors, μέλος του European Mentoring and Coaching Council και ιδρυτικό μέλος του European Evolutionary Business Council. Είναι μέλος του Παγκόσμιου Οργανισμού Coaching.
 
Η Τζιλ Δούκα επιλέχθηκε και βραβεύτηκε ως μέντορας στο δίκτυο European Business Mentors. Είναι ενεργή φιλάνθρωπος.

Λίζα
Σόλωνος


Η Λίζα Σόλωνος κατέχει πτυχίο Οικονομικών και Διοίκησης (BSc) από το Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης στο Μπάφαλο και ΜΒΑ στη Χρηματοοικονομική από το Πανεπιστήμιο του Χαλ, στο Ηνωμένο Βασίλειο. Με 25 χρόνια εμπειρίας στη βιομηχανία τραπεζικών υπηρεσιών στην Κύπρο, έχει επιβλέψει διάφορες ομάδες. Αυτήν τη στιγμή υπηρετεί ως Υπεύθυνη Οργάνωσης και Λειτουργιών στον χρηματοοικονομικό τομέα. Τον Σεπτέμβριο του 2023, αποφοίτησε από την Global Academy of Coaching με εξειδίκευση στο Executive Coaching & Mentoring. Η μετάβασή της στο Life Coaching αποτέλεσε μια μεταστροφή για τη Λίζα, καθώς αναγνωρίζει τη σημασία της αυτο-ανταμοιβής στην υποστήριξη ατόμων προς την ενίσχυση των απόψεών τους για τη δουλειά και τη ζωή, την προαγωγή των ικανοτήτων ηγεσίας και την απελευθέρωση του δυναμικού τους. Μέσω του coaching, ενθαρρύνει τα άτομα να υπερνικήσουν περιοριστικές πεποιθήσεις, να ξεκινήσουν ένα ταξίδι αυτογνωσίας και να τηρούν τις δεσμεύσεις τους στους στόχους τους. Αφοσιωμένη στην προσωπική της ανάπτυξη, η Λίζα αφιερώνει χρόνο σε εκπαίδευση, σεμινάρια και εργαστήρια που επικεντρώνονται στην αυτοανάπτυξη, την επίγνωση και την ευημερία. Αντλεί έμπνευση από άτομα που εκπέμπουν εσωτερική ειρήνη, θέτουν φιλόδοξους στόχους, δίνουν προτεραιότητα στην ακεραιότητα και εμπλέκονται σε συνεχή αυτοβελτίωση. Η προσωπική της αποστολή είναι να καλλιεργεί ισορροπία, ειρήνη και ευτυχία στην καθημερινή της ζωή, δρόντας με δημιουργικότητα και κινητήριο δύναμη για τους γύρω της. Το ταξίδι του coaching έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι της νοοτροπίας και της συνολικής της προσέγγισης στη ζωή. Η Λίζα είναι μέλος του Παγκόσμιο Οργανισμού Coaching (ICF) και του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Mentoring και Coaching (EMCC).

'Ατζελα Χατζηκώστα


Η Αγγέλα Χατζηκώστα σπούδασε Φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Ακολούθως, έχοντας συσσωρεύσει τεράστια εμπειρία μετά από μία πολυετή πορεία σε διεθνείς φαρμακευτικές εταιρείες, αφοσιώθηκε στην προσωπική της ανάπτυξη και αναζήτηση ενός πιο ολοκληρωμένου τρόπου ζωής, με στόχο να βοηθήσει άλλους ανθρώπους να ανακαλύψουν αυτά που τους εμποδίζουν για την επίτευξη των στόχων τους και να τα υπερβούν. Εργάζεται ως Ανώτερη Σύμβουλος στον τομέα της Υγείας, στην εταιρεία TheMagnet® και είναι Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης – Επίπεδο 5,της ΑνΑΔ. Είναι πιστοποιημένη από την Global Academy of Coaching της Τζιλ Δούκα, στο πρόγραμμα σπουδών "Executive Coaching and Mentoring", διαπιστευμένο από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Coaching ICF. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή της στο πρόγραμμα "Coaching Υγείας και Ευεξίας" του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και συνεχίζει σε αυτό με το πρόγραμμα "Ευεξία στον Εργασιακό Χώρο" με σκοπό να βοηθάει άτομα να επιτύχουν τους στόχους τους στην υγεία και την ευεξία παρέχοντας τους υποστήριξη και καθοδήγηση μέσω του coaching. Το μότο της; "Η ευεξία δεν είναι ένας σταθερός στόχος, αλλά ένας τρόπος ζωής για την αρμονική ισορροπία του σώματος, του πνεύματος και της ψυχής".

Εύα Μιχαηλίδου


 Ως Health coach παρέχω υποστήριξη για την εφαρμογή θεραπευτικών σχεδίων, την αντιμετώπιση των φραγμών και την αντιμετώπιση των καθημερινών προκλήσεων που προκύπτουν καθώς οι ασθενείς και οι συγγενείς τους συνεχίζουν το ταξίδι τους προς την υγεία και την ευημερία. Επίσης προσφέρω εξατομικευμένη καθοδήγηση για τη διαχείριση τέλους και πένθους.
*Πτυχίο Ιατρικής, Εκπαιδευτικό Ίδρυμα Α.Π.Θ
*Κάτοχος Ιατρικής Ειδικότητας Αναισθησιολόγου *Κάτοχος Εξειδίκευσης Εντατικολόγου
*Master στη Διαχείριση Ιατρικών Κρίσεων, Μαζικών Καταστροφών και στη Διεθνή Ιατρική
*MBA in Leadership by Εuropean Institute of Leadership and Management, Dublin, Ireland
*MBA in Project Management by Εuropean Institute of Leadership and Management, Dublin, Ireland
*MBA in Financial Management by Εuropean Institute of Leadership and Management, Dublin, Ireland
Ολοκληρωμένη, πιστοποιημένη Εκπαίδευση στην Ομοιοπαθητική Ιατρική
*Diploma in Life Coaching από το Aegean College
*Τελειόφοιτη του ΝΥC στο Life and leadership Coaching
*Τελειόφοιτη Φοιτήτρια στο τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων στο ΠA.MAK.
*Υποψήφια Διδάκτορας στο τμήμα Ιατρικής του ΑΠΘ & στο Τμήμα Μαιευτικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας

Αγγέλα Κούρτη


Αποφοίτησα από το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών (Επιχειρηματικό Δίκαιο). Εργάστηκα στην Ελλάδα και την Κύπρο σε Γραφεία Ελέγχου και Επιχειρηματικού Δικαίου. Προς το παρόν εργάζομαι ως Υπεύθυνη Συμμόρφωσης Κατά της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες. Συμμετείχα στο Life Coaching & Ηγεσία της Global Academy από τον Σεπτέμβριο του 2020. Είμαι συνιδρύτρια του vlog "Mondo Positivo" το οποίο επικεντρώνεται στην προσωπική ανάπτυξη, την Υγεία, την Ζωτικότητα, το Περιβάλλον και την έμπνευση από άλλους ανθρώπους. Η πιστοποίηση της Global Academy of Coaching με βοήθησε στην προσωπική μου ανάπτυξη και στη βελτίωση των δεξιοτήτων μου στην ηγεσία.

Είμαι μονογονεϊκή μητέρα ενός αγοριού 12 ετών. Στον ελεύθερό μου χρόνο μου αρέσει να ζωγραφίζω, να ασχολούμαι με τον εσωτερικό σχεδιασμό, την αρχιτεκτονική και το θέατρο.

Λατρεύω τα σκυλιά και έχω έναν golden retriever που τον λένε Λίο.

Έρμα Γεωργίου


 Η έναρξη της πορείας μου στον κόσμο των τεχνών σηματοδοτεί το ξεκίνημα μιας εμπειρίας που συνδυάζει την ενασχόλησή μου με τις τέχνες και την προσωπική μου ανάπτυξη.

Η αγάπη μου για τις τέχνες με οδήγησε να αποφασίσω να ακολουθήσω Θεατρικές Σπουδές στο Πανεπιστήμιο Αθηνών. Στη συνέχεια, αποφάσισα να εμβαθύνω στον κόσμο του θεάτρου παρακολουθώντας μαθήματα στη σχολή δραματικής τέχνης του Γ. Αρμένη, όπου εξερεύνησα την τέχνη της αφήγησης και της θεατρικής έκφρασης.

Η συνεχής αναζήτησή μου για το πώς οι τέχνες μπορούν να συνδυαστούν με την προσωπική ανάπτυξη με οδήγησε σε σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σε μεθόδους όπως η yoga, το Mindfulness, η Δραματοθεραπεία, το Art Therapy,Theta Healing κ.ά.

Μια από τις σημαντικότερες πτυχές της επαγγελματικής μου πορείας ήταν η εργασία μου ως εμψυχώτρια με παιδιά σε διάφορους οργανισμούς και εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα που ασχολούνται με την προώθηση της νεανικής ανάπτυξης και ενδυνάμωσης.

Η ζωή μας συχνά μας φέρνει αντιμέτωπους με προκλήσεις και δυσκολίες. Κατά τη διάρκεια μιας πολύ δύσκολης περιόδου στη ζωή μου, ανακάλυψα τη βαθιά επίδραση του coaching στην προσωπική ανάπτυξη και την ψυχολογική ευημερία.

Η εμπειρία μου και η αναγνώριση της σημασίας των υγιών σχέσεων με οδήγησαν στην ειδίκευση μου σαν Relationship Coach. Μέσω ατομικών συνεδριών και ομαδικών εργαστηρίων, προσφέρω εξατομικευμένες λύσεις και εργαλεία που ενισχύουν τη συναισθηματική ευφυΐα και την ευαισθησία στις ανάγκες του εαυτού και του συντρόφου, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσουμε υγιείς και ισσοροπημένες σχέσεις.

Το έργο μου ως Relationship Coach αποτελεί μια συνεχή προσπάθεια για τη δημιουργία βαθύτερης κατανόησης και συναισθηματικής σύνδεσης με τον εαυτό και τους άλλους, προωθώντας την αλληλοστήριξη, το σεβασμό και την επικοινωνία στις σχέσεις μας.
 

Partnered with:

As Seen in:

Πίσω στη Global Academy of Coaching