Πώς θα είναι η ζωή σου σε 1 χρόνο από τώρα

ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα Your Life Community

 • Θα πιστεύεις στον εαυτό σου και τις δυνατότητες σου, έχοντας αυτοπεποίθηση σε κάθε κίνηση
 • Θα βρίσκεις λύση σε κάθε πρόβλημα
 • Θα χρησιμοποιείς τις συνθήκες υπέρ σου, όποιες κι αν είναι
 • Θα πετυχαίνεις κάθε σου στόχο
 • Θα έχεις περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου
 • Θα έχεις το εισόδημα που σε ικανοποιεί
 • Θα έχεις χτίσει τις σχέσεις που θέλεις με τους ανθρώπους γύρω σου
 • Θα έχεις ανακαλύψει τον εαυτό σου και τον σκοπό της ζωής σου

Τι περιλαμβάνεται στην Your Life Community 

 • 24 μοναδικά εκπαιδευτικά video αφιερωμένα σε εσένα με εργαλεία και στρατηγικές για τη ζωή, την επιχείρηση σου ή την καριέρα σου.
 • 1 προσωπική συνεδρία coaching μισής ώρας τον μήνα με επαγγελματία coach.
 • 1 Masterclass το μήνα με συγκεκριμένη θεματολογία.
 • Εβδομαδιαίος σύντροφος υπευθυνότητας.
 • Ιδιωτική κοινότητα στο Facebook όπου μοιράζεσαι αυτές τις μικρές ή μεγάλες νίκες που δεν μπορείς να τις μοιραστείς με άλλους, κάνεις τις ερωτήσεις σου, λαμβάνεις υποστήριξη από τους συμμαθητές σου με τους οποίους ακολουθείτε κοινή διαδρομή.
 • Προτεινόμενα βιβλία που αλλάζουν ζωές.
 • Μικρές και μεγάλες εκπλήξεις.

 

Ξεκαθάρισε τι θέλεις, 

ανακάλυψε τις δυνατότητες σου

και πήγαινε τη ζωή σου στο επόμενο επίπεδο

ΜΕΣΑ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ

δουλεύοντας με επαγγελματία Life Coach.

 

Εύη Πέτσιου

Personal Development Coach Business:Well-being Director

Δουλεύοντας με την Τζιλ Δούκα MCC και μέσα από τις σπουδές μου στην Global Academy of Coaching, πιστοποιημένο οργανισμό του ICF , κατάλαβα την αξία του coaching σαν πρακτική η οποία σε ενδυναμώνει ώστε να αναλάβεις δράση.
Σταμάτησα να ασχολούμαι με το παρελθόν, και άλλαξα την προτεραιότητα στο που διοχετεύω την ενέργεια, τον χρόνο μου στο τώρα και στο μέλλον.
Πλέον όλα τα πράγματα γίνονται πιο γρήγορα και έχω ξεκινήσει να αναπτύσσω το όραμα μου ,την δικιά μου coaching & consultation επιχείρηση με προσανατολισμό στην αυτοβελτίωση τόσο σε ατομικό όσο και σε εταιρικό επίπεδο.

Karen Tsantila

Life Coach, Owner of franchise stores

''Ως αποτέλεσμα της συνεργασίας μου με την Τζιλ Δούκα MCC και των σπουδών μου στο Global Academy of Coaching, για πρώτη φορά στη ζωή μου νιώθω ότι έχω τα πάντα στη θέση τους και έχω βρει την ισορροπία μου, αν και αυτή είναι μια από τις πιο γεμάτες περιόδους της ζωής μου.Βρίσκω λύσεις σε κάθε πρόκληση.Εργάζομαι πλέον με ό,τι αρνητικές εμπειρίες ή συναισθήματα και βρίσκω ευγνωμοσύνη σε κάθε κατάσταση.Ήμουν θετικός άνθρωπος γενικά, αλλά τώρα έχω φτάσει σε ένα απίστευτο επίπεδο.Έχω αναβαθμίσει τη ζωή μου σε όλους τους τομείς. Από το χάος, έχω πλέον προσωπικό χρόνο και επικοινωνώ υγιή όρια. Ζω τις μέρες μου ευτυχισμένα και αυτό είναι καταπληκτικό. Χτίζω την coaching επιχείρηση μου ακόμη πριν αποφοιτήσω. Είμαι ευγνώμων."

Τόνια Χριστοφορίδη

Life Coach

"Πριν από την συνεδρία μου με την Τζιλ Δούκα MCC, ένιωθα τύψεις και έκανα δεύτερες σκέψεις για τις επιλογές μου. Τώρα βρήκα την στρατηγική για να με αγαπάω και να με αποδέχομαι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όλα είναι καλά, νιώθω ενδυνάμωση και πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Ευχαριστώ!"

Μαρία Λεμωνιά

Online Επιχειρηματίας

"Δουλεύοντας με την Τζιλ γέμισα θετική ενέργεια, μεγαλύτερη ώθηση και όρεξη για να πετύχω τους στόχους μου. Βρήκα τον σκοπό μου και το όραμα μου και κατάφερα να οραματιστώ για πρώτη φορά το πώς θέλω να είμαι τα επόμενα 2 χρόνια της ζωής μου. Συνεχίζουμε, εξελλισόμαστε και πάμε προς τον στόχο.... Ευχαριστώ όλη την ομάδα...EΥΓΝΩΜΩΝ"

Ειρήνη Καλουτά

MBA Business Developer & Leadership Coach CPC Global Academy of Coaching Graduate

"Σε 8 λεπτά coaching πήρα ενέργεια, γνώση, ένα ξεκάθαρο πλάνο για να προχωρήσω και την αυτοπεποίθηση να το κάνω. Τζιλ είσαι καταπληκτική, σε ευχαριστώ!"

Κερκύρα Γουδέβενου

Επιχειρηματίας - Οικονομική Διευθύντρια

 

"Αυτό που πήρα από την Jill είναι αποδοχή, ενθάρρυνση και έμπνευση"